Webdesign og utvikling

Vi forstår viktigheten av en funksjonell og effektiv nettside som ikke bare fanger oppmerksomheten til din målgruppe, men også konverterer.

Et nettsted er for de fleste navet i et større kommunikasjonshjul. Nettstedet skal håndtere trafikk fra flere kilder, som sosiale medier, nyhetsbrev, kampanjer, etc. Muligheten til å sette opp skreddersydde landingssider raskt er viktigere i dag enn det var tidligere og vi har derfor valgt et CMS med sidebygger* som standard.

*En sidebygger eller «full site editor» lar deg raskt og enkelt sette opp nye sider på nettstedet ditt og tilknytte disse til menyelementer.

Frihet og fleksibilitet

Vi har valgt WordPress som vår primære CMS. WordPress er verdens mest populære CMS. 810 millioner nettsteder bruker i dag WordPress. Det gir en markedsandel på hele 43%. Likevel er WordPress en helt gratis løsning med åpen kildekode.

Ved å velge en WordPress-løsning er du sikret for fremtiden, enten du velger en annen leverandør, vil bytte CMS eller trenger utvidelser du ikke kan forutse i dag. WordPress er derfor den mest fremtidssikre løsningen du kan velge og det økonomisk tryggeste valget. Det er ingen lisenser som må betales og ingen eier kildefilene til ditt nettsted.

Integrasjon og E-handel

WordPress er også en CMS som er lett å integrere med andre tjenester som CRMer, lagersystemer, medlemsregistre, etc. Vi har lang erfaring med å integrere mot WordPress og kan hjelpe deg uansett hvilken tjeneste det gjelder.

Vår foretrukne e-handelsløsning er Woocommerce. Dette er en utvidelse til WordPress som gir deg som bruker det samme enkle brukergrensesnittet. I dag er det rundt 26,5 millioner nettbutikker som kjøres på Woocommerce. Woocommerce integreres enkelt med norske betalingsløsninger og befraktere.

SEO og brukervennlighet

Alle våre løsninger leveres med grunnleggende god teknisk søkemotoroptimalisering (SEO) som standard. Dette betyr at kode, overføringshastighet og innholdsstruktur er tilrettelagt for at søkemotorer skal rangere nettstedet ditt så høyt som mulig.

Vi er opptatt av å gjøre administrasjonen av nettstedet tiltalende og enkel. Vi har erfart at alle med grunnleggende dataferdigheter kan administrere et nettsted fra Kanonsuper etter en times opplæring.