Strategisk rådgiving

Stadig høyere krav stilles til virksomheter for å lykkes i dag. For å nå sine mål er det av avgjørende betydning å vite hvor man skal, og ha en klar plan på hvordan komme dit. 

Det er overraskende hvor mange virksomheter som ikke har en klar plan eller visjon for hvor de skal. Vår erfaring er at svaret oftest ligger i virksomheten selv. I Kanonsuper jobber vi gjerne med workshops for å avdekke slike skjulte sannheter.

Gjennom forskjellige velutprøvde metoder definerer vi sammen målgrupper, kommunikasjonsmål og strategier for å oppnå disse. På denne måten forankres resultatene dypt i virksomheten. Dette sikrer samstemthet og bred oppslutning om den påfølgene kurssettingen.

Våre tjenester innen strategisk rådgivning inkluderer:

  1. Målsetting og analyse: Vi starter med å definere klare og kvantifiserbare mål for din kommunikasjonsstrategi. Gjennom grundig analyse av markedstrender, konkurrenter og målgrupper, skaper vi et solid fundament for alle våre anbefalinger.
  2. Strategiutvikling: Med innsiktene fra analysen vår, utvikler vi en helhetlig kommunikasjonsstrategi som tar hensyn til alle aspekter av virksomheten din. Vi fokuserer på å identifisere unike salgspunkter og differensierende faktorer som vil sette deg i forkant av konkurransen.
  3. Implementering og taktiske grep: En strategi er bare så god som dens gjennomføring. Vi jobber tett med virksomheten for å implementere strategien ved hjelp av taktiske grep som er skreddersydd for å engasjere målgruppen din på tvers av ulike kanaler. Dette kan inkludere alt fra digitale markedsføringskampanjer, kampanjer i sosiale medier eller PR-initiativer.
  4. Overvåking og justering: Markedet endrer seg konstant, og vi er her for å sikre at strategien din forblir relevant. Vi overvåker nøye resultatene av kampanjene våre og gjør justeringer etter behov for å maksimere effektiviteten.

Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan vi sammen kan ta din virksomhet til neste nivå.