Om Kanonsuper

Et ungt byrå med dype røtter

Kanonsuper er et moderne kommunikasjonsbyrå med kontorer i Kristiansand, Vennesla og Oslo. Vi leverer tjenester innen design, kampanje, innholdsproduksjon og konseptutvikling.

Kanonsuper er over snittet opptatt av å skape kreative løsninger som engasjerer og posisjonerer. Vi elsker å skape verdier for våre kunder. Dette er bærebjelken i vår forretningsvirksomhet.

Gjennom mer enn 20 år har vårt produksjonsteam jobbet som løsningsarkitekter for kunder i næringsliv, ideell sektor, kulturliv og offentlig sektor. Nå gleder vi oss til å jobbe med deg.

Kanonsuper jobber etter nettverksmodellen. Innsikt og kunnskap fra ulike fagfelt gir oss konkurransefortrinn som kommer våre kunder til gode. Det gir oss også mulighet til å levere høy kvalitet til gunstige priser.

Vårt verdigrunnlag er tuftet på profesjonalitet, lagspill og gjennomføring. Vi har en folkelig profil og er opptatt av de gode relasjonene. Vår hjerte banker ekstra for arbeid og tiltak som kan bety noe i menneskers liv og hverdag.

Velkommen til oss!

Møt vårt kjerneteam

En Kanonsuper gjeng!

Ronnie Jacobsen

Byråleder
‭934 21 907‬ / ronnie@kanonsuper.no

Med spisskompetanse innen salg, konseptutvikling og kommunikasjon er Ronnie en verdifull rådgiver og medspiller i kreative prosesser. Ronnie har jobbet i krysningsfeltet mellom kommersiell og ideell virksomhet i 25 år.

Willy Bergsnov

Kreativ leder
452 50 048‬ / willy@kanonsuper.no

Med bakgrunn som kreativ leder i Dinamo har Willy en bred kompetanse innen design, SEO, analyse, innholdsproduksjon og digital markedsføring. På fritiden er Willy å finne i seilbåten med sjøsprøyt i håret.

Etikk og bærekraft

Kanonsuper mener at bærekraftig kommunikasjon er viktig for å bygge en bedre fremtid – både for miljøet og våre oppdragsgivere.

Vårt mål er å støtte og inspirere bedrifter som deler vårt engasjement for en bærekraftig fremtid, et inkluderende arbeidsmiljø og etisk forsvarlige verdier.

Vi forbeholder oss retten til å takke nei til kunder som bryter med våre grunnverdier. Vi har som mål å kunne levere klimaregnskap på alle være oppdrag innen utgangen av 2024 og at alle være produkter skal være klimanøytrale.

Bærekraft i praksis

Bærekraft er ikke bare et ord for oss; det er en integrert del av hvordan vi opererer. Vi er fast bestemt på å minimere vår påvirkning på miljøet og samtidig fremme sosial rettferdighet og ansvarlig bedriftspraksis.

  • Miljøvennlige Valg: Vi velger nøye bærekraftige materialer, trykkmetoder og digitale løsninger for å redusere vårt karbonavtrykk.
  • Sosialt Ansvar: Vi gir rabatter til ideelle organisasjoner som fremmer utdanning og bærekraft.
  • Etisk Praksis: Vår forretningspraksis er preget av etiske retningslinjer og høy standard for ansvarlighet. Vi er forpliktet til å sørge for rettferdig lønn, mangfold og inkludering i vårt team og å opprettholde et trygt og inkluderende arbeidsmiljø.